Diensten

Onze totaalformule
De ideale verbouwing is een zorgeloze verbouwing. Al te vaak is echter het tegendeel waar: verbouwingen duren langer dan gepland, vallen duurder uit of leveren niet het gehoopte resultaat. Aan u de taak om in zo'n situatie (naast uw vaak al drukke werkzaamheden) het project weer op het juiste pad te krijgen. Wat zonder bouwervaring vaak een hopeloze opgave is.

Wat u nodig hebt is een aannemer met ambachtelijke kennis van zaken, die u al het werk van A tot Z vakkundig uit handen neemt.
Dat is precies het uitgangspunt waar vanuit Schinkel Bouwwerken haar klanten door het volledige verbouwingstraject begeleidt.

Wij spreken uw verbouwing vooraf uitgebreid met u door, bij twijfel en onduidelijkheden nemen we hier uiteraard opnieuw de tijd voor. Net zolang als nodig is om een eindresultaat te kunnen garanderen dat uw verwachtingen overtreft.

U heeft totaal geen omkijken meer naar uw verbouwing.
Wij leveren alle benodigde diensten en materialen die nodig zijn om van uw verbouwing snel en efficiŽnt een succes te maken.
Of het nu gaat om elektriciens, stukadoors, timmerlieden, tegelzetters, loodgieters, radiateurs, keukeninstallateurs of metselaars; wij hebben ze in huis.

Afspraak is afspraak, daar mag u ons altijd aan houden: wij gaan dan ook net zolang door totdat u tevreden bent.
Tegen een concurrerende prijs.

Projecten
U kunt bij ons onder meer terecht voor:

- Verbouwingen
- Kelderbouw
- Renovatie
- Aan- / uitbouw
- Verbouw - Tegelwerk

Wij zijn ook graag ķw allround professional.
Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak plannen? Klik dan hier.

 
(c) 2008 Schinkel Bouwwerken, all rights reserved